Nordic Openin 2008

Puita Uuniin!

Puita uuniin! Tällä teemalla sekalainen joukkomme aloitti reippaan kannustusmatkansa Rukan Nordic Opening tapahtumaan vuonna 2008. Ilahduttavan moni penkkiurheilijan perikuva oli taas saanut anottua viikonloppuvapaan ja majoituskapasiteetti saatiin täytettyä lähes viimeistä petipaikkaa myöden. Tämä tarkoitti myös sitä että kannustus tulisi olemaan ennätysluokkaa. Edellisistä vuosista poiketen  satsasimme näkyvyyteen nyt jo legendaariseksi muodostuneen Puita Uuniin!  -lipullemme saatiin faneja jopa ulkomaita myöten. Eräillä meistä oli myös sukset mukana ja Rukan erinomaisia ulkoliikuntamahdollisuuksia myös käytettiin häikäilemättömästi hyväksi. Osa enemmän ja osa vähemmän. 

Perjantai aamun sohjossa kynnettiin jäähallille ja pakkauduttiin tuttuun linjuriin ja siitä se taas lähti. Alkumatkan aamukankeudesta selvittyämme tuli selväksi että tämän vuoden reissussa porukka jakautui ja erikoistui seuraamaan tiettyjä kilpailullisia nyansseja. Viiltäviä analyysejä tuli varsinkin suomalaisten mäkimiesten voitelusta. Taisipa joku lobata itse Joulupukkiakin.

Perjantain odotuksia huonommista tuloksista johtuen satsasimme kahta kauheammin kannustamiseen ja Lauantain ja Sunnuntain kisoissa sitten alkoi väsymätön kannustamisemme kantaa hedelmää. Sprinttien finaalipaikat ja joukkuemäen voitto voidaan ottaa huoletta omaan piikkiin. Sunnuntain naisten kaksoisvoitto; Yhdistetyn voitto ja miesten kolmostila oli epäilemättä pitkälle sunnuntain puolelle jatkuneen taukoamattoman kannustuksen ansiota.

Toisaalta nappiin mennyt kannustuksemme tuo paineita vuoden 2009 kisoihin, joten uusia kujeita on tiedossa.  

Lipunkantaja