Kevätretki pohjoisen lumille

Pääsiäisen ja vapun väliin saatiin sovitettua vanhemman harrastajakaartin raskaan kiekkokauden   perinteinen päätösretki. Menomatkalla se sitten selvisi, että sana oli levinnyt ja meitä oli tullut katsomaan ja oppia hakemaan useampi liigatason ja muutama hieman alemman tason kiekkoporukka. Harjoituksellisia ja varsinkin taktiikkapuolen oppeja jaeltiin avokätisesti pyytämättä ja yllätyksenä.  Hienojen neuvojen perillemenosta ei takuuta ollut ja kaikki vastuu oli täysin kuulijalla. Huhujen mukaan joku lähti jopa ihan sveitsiin asti kommentoimaan MM-kisoja valtakunnan mediakoneistoon.

 

Säiden puolesta eleltiin jo kevään merkeissä ja lapin kevään valoisat yöt tuottivat univaikeuksia monille. Siitä huolimatta liikuntaharrastusten monipuolisuus oli jälleen valttia. Seurueemme jäseniä nähtiin laskettelurinteissä ja hiihtoladuilla. Sauvakävelyretkiä ilman sauvoja tehtiin pienemmillä ja suuremmilla porukoilla. Jopa useita päivässä. Ja eräs innokas oli nähty kukonlaulun aikaan juoksulenkillä t-paita ja shortsit jalassa. Lämminverinen kaveri. Toisaalta välillä oli niin hauskaa että  jouduttiin laskettelemaan ylämäkeen ja tulemaan konevoimin alas.

 

Kaiken kaikkiaan kevään suojakelit olivat raskaita ja kotimatkalla oli monenkirjava pelaajajoukkomme jo jokseenkin voipuneita ja kaikkensa antaneita, joten levähtäkäämme reilut puolivuotta ja menkäämme sitten kannustamaan Suomen talviurheilijat ennätyksellisiin tuloksiin Rukalle marraskuun lopulla.

 

Reissuvastaava

 

PS. Jos joku ihmettelee vaakaraidallisia asuja, niin vaakaraidat tunnetusti luovat optisen harhan huomattavasti lihaksikkaammasta vartalosta mitä se todellisuudessa on.

 

 

 

Esikuvana Gerald Diduck. Maalille, poikkari kylkiluille, taklaus, vaihtoon.. kaunista.
Piiloairo voittoisissa tunnelmissa, Tähtiainesta.
Kyytiin nousi myös J. Karjalainen ja Mustat lasit sekä Oulusta kolme cowboyta.
Enää 400 kilometriä. Vinkkarit heilumaan, hanaa!
Sikaosasto oli hetkessä Daltoneiden vallassa.
Joku rosmo.
Lomalla hymy ei hyydy. Ei edes levätessä.