Julkaistu: 29.06.2022 21.38

Soppariliekki lepattaa jälleen!


On aika julkaista jälleen kuumia sopimusuutisia, kun Aatu Hakala (vas.) ja Jarno Mäki jatkavat liekkipaidassa myös tulevalla kaudella.
Liekkimiesten pikkupoikiin lukeutuva Hakala on hyökkäyspään todellin peto. Mainittakoon esim. kaudella 19-20 Lehmipoikien riveissä syntyneet hirmutehot 86 pistettä 23 pelissään. Kyllä, luitte aivan oikein, myös allekirjoittanut hieraisee jälleen kerran silmiään. Viime kausi jäi neljän pelin mittaiseksi 8 pisteellä, kun asevelvollisuus oli kyseessä, nälkää siis jäi varmasti tulevaan.

Mainittakoon vielä yhdestä viimekauden paikallistaistosta sen verran, että sanonta: "ei kysyvä tieltä eksy" voi pitää paikkaansa, mutta sanonta: "ei yksynyt tietä kysy" ei taida pitää kutiaan. Sarjan ehkä lämpimimmät kädet omaava "Hakki" laittoi pakit niin kuutamolle, että osa kyselee kuulemma vieläkin kotiosoitettaan.

Puolustaja Mäki puolestaan kuuluu joukkueen kokeneimpaan kaartiin. Suomisarjaakin tahkonnut erittäin varma alakerran lakaisija dedytoi Liekkimiehissä menneellä kaudella.

70-luvun lopulla Oulaisissa päivän valon nähnyt pakki todisti viime kaudella, että ikä on todellakin vain numeroita. Hienoa kokemusta tulee siis tasapainottamaan jokseenkin nuorta joukkuetta.

Sopimuksia luvassa lisää lähiaikoina ja myös uudistuneen valmennuksen mietteitä! Puita Uuniin!
Kuvia ja muuta sopimuksia tulossa piakkoin!