Julkaistu: 01.04.2023 23.20

Popula vei kauden päättävän turnauksen!

Locos Cocos Hiki Hockey Games pelattiin menneenä lauantaina Wetteri-Areenalla! Turneen voittamaton joukkue oli Popula eli harrastesarjasta luotu joukkio.
Turnauksen heti ensimmäisestä pelistä oli aistittavista todella kova taso, kun Populan Old Boys ja paikallinen Red Devils ottivat mittaa toisistaan, joten tämän pelin tilastoja on syytä hiukan penkoa. Hirmuisella jalalla turneen ensimmäiseen taistoon lähtenyt Old Boys teki hakkelusta "paholaisista" numeroin 8-5.
Avausmaalista vastasi Matti Salmela, jonka jäätävä, millintarkka rannelaukaus aivan yläpeltiin aukaisi karkelot. Syöttäjänä Pekka Priuska, joka naputteli otteluun "vaatimattomat" tehot 4+2.
Ehkä koko päivän kaunein maali nähtiin kuitenkin pelin 5-5 tasoituksessa, kun tehokaksikko Jussi Björkman ja Kalle Leppälä juonivat vastahyökkäyksestä uskomattoman "klapiklapi" maalin. Bjrörkman passasi lasin korkuisella ja Leppälä nosti sydän täristen heinäpaalin kärryyn.
Sijoituspeliet menivät voitokkaasti Sisun, Young Boysin ja Populan nimiin. Sievin Sisusta turnauksen tehopelaajiin kuuluivat: Janne Isokääntä, Kalle Piirainen ja Timo Päylväläinen, jotka pätkivät hirmuiset tehot mieheen. Myös Young Boyssin viimeisessä pelissä nähtiin onnistumisia, kun Liekkipaidassa aikoinaan 100 peliä (37+40) tehoilla pelannut Jussi-Einari Kauppinen naulasi "papat" kesälomille hattutempullaan. Turnauksen viimeisessä pelissä esiin nousivat Tuomas Kivioja, niin ikään hattutepulla ja Kreivin veljekset Ari-Pekka, Niko ja jarkko, ollessaan lähes jokaisessa maalissa mukana ja tappioton turnaus joukkueelle.
Turneen palkitut: Jukka Pietilä, Jyri Soukka, Matti Satomaa, Kalle Piirainen, Jussi Kankaanpää ja Kaarlo Kopola.
Tulokset:
09:00 A Old Boys - Red Devils 8 -5
10:00 B Young Boys - Popula 3 - 6
11:00 A Red Devils - Sisu Hockey 1 - 5
12:00 B Popula - Tarmo Hockey 5 - 2
13:00 A Sisu Hockey - Old Boys 9 - 1
14:00 B Tarmo Hockey - Young Boys 6 - 9
Sijoitusottelut:
18:00 Sisu Hockey - Tarmo Hockey 3 - 2
19:00 Old Boys - Young Boys 1 - 6
20:00 Popula - Red Devils 10 - 1
Popula Team kiittää kaikkia mukana olleita hienosta turneesta!
Kuvia löytyy Liekkimiesten facebookista piakkoin!