Uinti Populan ensimmäiset kisat Simmis-uinneissa Helsingin Mäkelänrinteessä
UintiJulkaistu: 30.03.2024 23.00

Uinti Populan ensimmäiset kisat Simmis-uinneissa Helsingin Mäkelänrinteessä

Simmis-uinnit järjestettiin Mäkelänrinteen uintikeskuksessa 30.3.2024. Kilpailut olivat tärkeä merkkipaalu Populalle, sillä siellä kisa-altaaseen hypättiin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. 🔥 Jännitys oli huipussaan kisapaikoilla ja kotikatsomoissa kun Mona starttasi 100m perhosuintiin aamujakson ensimmäisenä Populan uimarina.

Ja jännitettävää riitti koko päiväksi sillä Uinti Populaa Helsingissä edustivat Riialiina Kiljala, Mette Myllylä, Torsti Saarela, Mona Sarja ja Peppi Tuohimaa. Ja hienosti edustivatkin!

Tuomisina Helsingistä oli monia tärkeitä historian merkkipaaluja, kokemuksia, pistesijoja, tulosparannuksia ja rikottuja kisarajoja. Ja päästiin kisoissa nappaamaan myös Uinti Populan ensimmäisiä mitalisijoituksia kun Riialiina ui 50ru🥇, 100vu🥈, 50vu🥉, Mette 50ru🥇ja Torsti 100ru🥉.

Mukana tapahtumassa oli kaikkiaan 46 uimaseuraa, 690 uimaria ja yli 2100 starttia. Lisätietoja kilpailuista ja tarkemmat tulokset voi kurkistaa IC Control LIVETIMING - Simmis-uinnit 2024 ja Swimify - Simmis-uinnit

Simmis-uinnit toimivat hyvänä avauksena pääsiäisen huipentaville Speedo Helsinki Swim Meet - kisoille, joissa altaassa jatkavat vielä aikarajat alittaneet Riialiina, Mette ja Torsti. Heidän uintejaan pääsee seuraamaan yhdessä kotimaisen kärjen ja monien ulkomaisten tähtien kanssa osoitteessa IC Control LIVETIMING - Speedo Helsinki Swim Meet 2024 ja Swimify - Speedo Helsinki Swim Meet 2024 heti sunnuntaista 31.3. alkaen.