3
JOU
18.00
Edustus, 3-divisioona, lohko 7

Popula - JHT Ak  4 - 12

Ylivieska

Paikallispelit jatkuvat!

Otteluennakko ja avausmaaliveikkaus!


Popula Team jatkaa taistojaan tulevana lauantaina, kun paikallispelit jatkuvat kotipelillä Kalajoen Junkkareita vastaan.

Viime viikonloppuna 5-4 ryöstövoiton Huskeista ottanut Liekkipoppoo on pommin varmasti saanut itseluottamusruisketta jälleen tulevaan koitokseen.

Molemmilla pelejä alla kuluvalla kaudella yhdeksän, maaliero kotijoukkueella on 0 ja vierailla +23.

JHT:n pistekärki on suvereenisesti Iiro Ojala. Syöttökone on tehtaillut syyskaudella pisteet 3+16 yhdeksään peliin.

Liekkimiesten pisteet puolestaan jakautuvat tasaisesti usean jannun voimin. Paavo Laitala on pätkinyt aivan jäätävät tehot urallaan ja pitää pörssikärkeä tehoilla 5+12. Paras maalari on puolestaan pikkupoikien pörröpää Arttu "shampoo" Rantala kahdeksalla kaapillaan.

Pientä "tuohen hajuista" tunnelmaa tuo myös kahden valmentajavelhon kohtaaminen. sillä parivaljakko on valmentanut yhdessä Liekkimiehiä viimevuosina. Nyt kaksikko on vastakkain ja se sytyttää päävalmentaja Antti Sorvojan.

- Ennakkoasetelmissa pienenä altavastaajana lähdetään Juha Kärjän porukkaa haastamaan. - Pari viimeistä peliä ollaan päästy tavoitteeseen ja sillä tiellä yritetään jatkaa, tuleva koitos on yksi tärkeä "tavoitepeli" meidän suunnitelmissa tulevaan.

- JHT porskuttaa viiden matsin voittoletkussa ja mikäs sen mukavampaa kun laittaa se putki poikki, vinkkaa Sorvoja.
- Puolustuspeli, kiekollinen huolellisuus ja tehokkuus maalipaikoissa ratkaisee. - Mielenkiintoista nähdä myös ensimmäistä peliä Liekkipaidassa pelaava Joona Alahäivälä, josta saadaan valtavasti lisää kokemusta joukkueeseen.

- Ei muutako väki hallille katsomaan viihdyttävää lätkää ja kinkkuarpoja ostamaan, kuittaa Sorvoja lopuksi.

Tämä huikea paikallistaisto käynnistyy lauantaina klo 18:00 alkaen! Tule kannustamaan Liekkimiehet voittoon!

Ottelussa myös perinteinen avausmaaliveikkaus! kuka Liekkimiehistä iskee ensin? Veikkaa ja voita jo legendaksi muodostunut, ainutlaatuinen ja lämmin Jouhevat pipo.