Kapteenisto 2022-2023!
EdustusJulkaistu: 16.09.2022 19.59

Kapteenisto 2022-2023!

On aika jälleen julkaista vuotuinen Liekkimiesten kapteenisto. Viime kaudesta yksi kippariosastoon kuuluva jatkaa osastolla, kun Oskari Hautamäki äänestettiin jatkamaan kunniaa. Puolestaan edellinen "iso C", Perttu Tuomaala on selkävamman takia sivussa tovin, joten hän luovuttaa suuret saappaat uudelle johtajalle. Myös toinen osastoon kuulunut varakapu, Lauri Mustapää on ainakin alkukaudesta ns. telakalla ja uran jatko on kansan keskuudessakin herättänyt voimakkaita toiveita syöttökoneen jatkosta.

Huikean Locos Cocos Hockey Games turneen jälkeen pöydän ääreen pelaajat istuttanut päävalmenta Antti Sorvoja sai alaisekseen uuden kapteenin ja feat nimensä Liekkimiesten wall of fameen.

Toinen varakapteeni on Marko Mehtälä, joka tulee debytanttina punanuttuun. Pitkänhuiskea "snaipperi" ampuu vasemmalta ja on takonut hirmuisia tehoja urallaan. Viimeiset kuusi vuotta II-divaria pelannut Mehtälä on takonut yli 100 pistettä ja reilut piste per pelin keskiarvolla, mikä on huikeaa nykyisissä kiekkosarjoissa.

Kymmenen vuotta sitten Populassa ensi kerran pelannut ja heti perään kymmenen vuotta myöhemmin palannut kippariäänestyksen ääniharava on Niko-Ville "Bobi" Moilanen.
Moilanen kommentoi tulevaa. - Iso kunnia toimia Liekkikapteenina ja luoda henkeä yllä kopissa ja tarinoida myös ratkiriemukkaita juttuja pojille, naurahtaa Moilanen.


- Meillä hyvä jengi kasassa tulevaan, hyvä sekoitus uutta ja vanhaa. - Viime kauden loistava joukkuehenki on toivottavasti saatu pidettyä, niin homma kyllä toimii. - Nuoruuden innolla sarja-avaukseen ensi viikolla ja tietenkin Puita, vinkkaa "Bobi" loppuun.


Hautamäki kommentoi tulevaa näin. - Mahtava homma, kun luottoa löytyy ja saa toista kautta putkeen kuulua kapteenistoon. - Innolla odotan pelejä, jotka lähtevät viikon päästä käyntiin. - Meillä hyvä nippu kasassa ja tulossa varmasti huikea kausi, summaa "Jehu" loppuun.


Popula Team tarjoaa pelielämyksiä kotipeleissä alkaen 08.10, kun Pyhäjärven Ampparit tulevat Ylivieskan jäähalliin testaamaan Liekkimiesten uudistuneen joukkueen. Tervetuloa mukaan!

Kuvassa vas. Marko Mehtälä "A", Niko-Ville Moilanen "C", Oskari Hautamäki "A"