Liekkimiehiin uutta verta Nivalasta!
Julkaistu: 21.09.2022 20.49

Liekkimiehiin uutta verta Nivalasta!

Kuvassa vas. Paavo Laitala, Janne Vuolaspuro ja Marko Mehtälä.

Popula Team valmistautuu uuteen kauteen ja vahvistuu kolmella kuumalla pelaajalla, kun Nivalan "lehmipoikia" viime vuodet vahvistaneet Paavo Laitala, Janne Vuolaspuro ja Marko Mehtälä pukevat tulikuuman liekkipaidan kaudelle 22-23.


Kalajokilaaksossa viisitoista vuotta hyökännyt Laitala on nakutellut aivan jäätävät tehot, kun ponkoja on kertynyt reilut 270. Mainittakoot vielä "Paten" vuoden 2014 kauden Kiekkohaukoissa 24 pelissään syntyneet tehot 25+40.


Kyllä, luitte oikein, myös allekirjoittanut hieraisee silmiään...


Toinen punanuttuun tuleva hyökkääjä on Marko Mehtälä, joka tulee myös debytanttina. Pitkänhuiskea "snaipperi" ampuu vasemmalta ja on takonut hirmuisia tehoja urallaan. Viimeiset kuusi vuotta II-divaria pelannut Mehtälä on takonut yli 100 pistettä ja reilut piste per pelin keskiarvolla, mikä on huikeaa nykyisissä kiekkosarjoissa.


Janne Vuolaspuro on puolestaan uusi tervetullut vahvistus Liekkimiesten alakertaan. Elinvuosia tälle YJK:n 175 senttiselle kasvatille on kertynyt 27. Hienon uran nuoresta iästään huolimatta puolustajan ura on ollut pelien osalta mahtava, kun pistesaldo on vajaat 50 pistettä, joka on puolustajalle todella mairittelevat lukemat.


Liekkimiehet ovat tulessa ensikerran tulevana lauantaina Oulussa Yliopiston Urheiluseuraa vastaan vieraissa, kun 3-divarin kausi käynnistyy.


Liekkimiesten odotettu kotiavaus näkee päivänvalon puolestaan lokakuun 8. päivä, kun Pyhäjärven Ampparit tulevat Ylivieskaan.


Ollaan kuulolla! Vamos!