Suuri kiekkopäivä lauantaina Ylivieskassa!
Julkaistu: 15.03.2023 20.05

Suuri kiekkopäivä lauantaina Ylivieskassa!

Tuleva lauantai on siis suurta kiekkoilun juhlaa, kun Liekkijunnujen taisto Kalajokilaakso-liigassa käynnistyy playoffien muodossa.
Huikea kiekkopäivä "junnujen" jälkeen saa jatkoa heti perään, kun pelataan legendaarinen Liekkimiehet vastaan Popula All Stars.
Myös tätä taistoa on odotettu kuin kuuta nousevaa.
Liekkijunnujen joukkueenjohtaja ja kapteeni Mikko Rahkola on innoissaan tulevasta pelistä.
- Täydellä rosterilla päästään iskeen kaverin kimppuun ja runkosarjassa voitot meni tasan. Uskoa joukkueeseen löytyy, joten toivotaan että viime vuodesta on opittu, ettei jäädä "torontomaisesti" ekaan kierrokseen, vinkkaa Rahkola loppuun herskyvästi nauraen.
Samoilla linjoilla on myös sänkläriosaston juomapullovastaava Toni Arvola.
- Oulaisten porukka nujerrettiin aikasemmassa kohtaamisessa. - maanantain reenit näytti joukkueen olevan täynnä taisteluhenkeä, joten usko on siihen että sama onnistuu toistamiseen.
- Eräs "raitin snaipperi" antoi uudella mailalla semmoisen myrskyvaroituksen, että kehotan Oulaisten poikia olemaan hereillä omalla maalilla, vinkkaa Arvola mystisesti.
Ehkä tämä kyseinen tarkka-ampuja selviää myöhemmin.
- Urheiluhan on parasta paikan päällä, joten tulkaa sankoin joukoin kannustamaan Popula voittoon. - Sarjataso on siitä mielenkiintoinen, että pelissä nähdään paljon semmoisia tilanteita, mitä ei korkeimmillakaan sarjatasoilla nähdä. - Pelitemmon takia ottelut sopii myös aloittelevalle penkkiurheilijalle, tykittää Arvola verbaallisesti ennakon loppuun.
Mikä on " kultaranne " Simo Jutilan herkkyys, jatkaako Timo Pylväläinen maalitehtailuaan ja minkä värisen rusakon " taikuri " Hautamäki nostaa hatustaan tällä kertaa. Kaikki tämä selviää tulevana lauantaina alkaen iltapäivästä!
Jäätävä määrä positiivisia kysymyksiä on siis framilla tulevaan viikonloppuun!
Tule ja näe myös Populan legendoja vuosien varrelta! Tulessa mm. Järvikuona, Pälli, Heinonen, Mäyrä, Sorvoja, Kärjä, Huhtakangas, pari Männikköä jne...
Viihdyttävää kiekkoa on siis tulossa lauantaina. Kiekko tippuu jäähän klo 14:30! Kanttiini toimii koko päivän ajan! Vapaa pääsy!