Populan "palomiehet" tulessa jälleen viikonloppuna!
Edustus miehet 2. divJulkaistu: 12.03.2024 21.24

Populan "palomiehet" tulessa jälleen viikonloppuna!

Populan salibandymiehet taistelee kakkosdivarin fiinaaleissa!

Populan "palomiehet" taistelee tulta vastaan Kalajokilaakson alueen salibandyn kakkosdivarin voitosta ensimmäistä kertaa seuran historiassa.

Finaali vastustaja on SBT Suola Oulunsalosta, joka vei ensimmäisen, erittäin tasaisen ottelun lukemin 8-5.

Joukkueenjohtaja Jari Brax on jännän ääreellä tulevaan. - Tämän kauden kohtaamiset lohkossa menivät tasan 1-1. Mainittakoon että molemmat voittivat ottelunsa vieraissa.

- Ensimmäinen Finaali oli tasaista ja hyvää salibandyä. Ensimmäisen erän jälkeen SBT Suola johti jo 4-1, vaikka me saatiin salama-alku.

- Heti alussa verkko heilui vastustajan päässä ja meillä oli ruhtinaallisesti maalinteko paikkoja, mutta viimeistely ontui ja pallo on pyöreä, niin kuin kiekkokin, tuolla Liekkimiestenkin puolella, vinkkaa Jari pilke silmä kulmassaan.

- Vastustaja viimeisteli paikoista lopulta pallot varmasti maaliin.

- Kai Haikolan 6-2 kavennuksesta alkoikin Populan kiri, kolmannen erän puolessa välissä tilanne oli 7-5 vastustajalle, muttei se nyt vaan riittänyt, valoittaa Brax loppuun.

Ottelun loppulukemat SBT Suolalle täten 8-5. Mainittakoon että Populan Kai Haikola on vakuuttavassa pelivireessä, sillä mies johtaa pudotuspelin pistepörssiä.

Taanilassa finaalitaisto jatkuu tulevana lauantaina klo 19.15!

Tule, näe ja koe suurta sabaurheilun tuomaa huikeaa tunnelmaa Kalajokilaaksossa!